SOULMEETS

SOULMEETS zijn bundels helende en transformerende energieën in de vorm van kleurrijke symbolische afbeeldingen elk met een eigen unieke energie-frequentie. SOULMEETS (de naam betekent letterlijk ‘ontmoetingen met de ziel’) kunnen op veel verschillende manieren gebruikt worden zoals bijvoorbeeld als energieverhoger/versneller bij een SOULMEETING of bij een healing/reading sessie, een ontspannende massage of als ondersteuning bij jouw transformatieproces.

Je kunt ze natuurlijk ook simpel als kunstobject beschouwen en er puur van genieten omdat je ze mooi vindt. Een heel persoonlijk en uniek (relatie)cadeau op zielsniveau!

Soulmeets helende symbolen

ONENESS MOVEMENT

Doe mee met de ‘ONENESS SOULMEETS MOVEMENT’, en geef dit krachtige symbool cadeau aan iemand die wat positiviteit kan gebruiken.
 
Binnenkort 15 unieke ONENESS SOULMEETS te bestellen via de website soulmeets.eu. Vermeld de adresgegevens en jouw zielsconnectie ontvangt binnen 2 weken dit prachtige cadeau in de brievenbus. Daarnaast doen wij er nog een kortingsbon bij, om zelf ook weer iemand te verrassen!

SOULPORTRET

Zielsportret met een SOULMEET naar keuze 55 Euro (excl. verzending).

meer informatie volgt!

 

COSMIC WALL

Verzamel alle COSMIC SOULMEETS en creëer jouw eigen Universum!

Deze ronde COSMIC SOULMEETS – Ø 18 cm –, zijn gemaakt van 5 mm dik Forex – lichtgewicht kunststof van geschuimd PVC.  Ze zijn voorzien van een handig magnetisch ophangsysteem, zodat je altijd kunt vernieuwen!

Bekijk hier de COSMIC SOULMEETS